Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Ahmet Ağaoğlu aynı masada iftar yaptı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Ahmet Ağaoğlu aynı masada iftar yaptı
Beşiktaş'ın geleneksel iftar daveti spor, iş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturdu. Vodafone Park’ta gerçekleşen iftarda Başkan Ahmet Nur Çebi ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu aynı masada yemek yedi.

Beşiktaş Kulübü''nün organize ettiği geleneksel iftar yemeğinde spor, iş, sanat, ekonomi ve siyaset dünyası bir araya geldi. 

Vodafone Park’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç, VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Eski Başkanı Adil Gevrek, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun yanı sıra bazı Beşiktaşlı taraftar derneği üyeleri katıldı.

Ahmet Nur Çebi ile Ahmet Ağaoğlu''nun aynı masada yemek yemeleri dikkat çekti.

Yemekte bir konuşma yapan Beşiktaş Başkanı Çebi, "Ramazan önemli bir aydır. İslam alemi için, bizler için kardeşliğin, birlikteliğin daha da arttığı zaman dilimidir. Senede bir aydır ama doya doya yaşarsak kıymetini anlayabileceğimiz bir aydır. İftar sofraları, dostluklar ve sohbetler her birimizin 11 ayda çektiği sıkıntıları unutturacak bir aydır" diye konuştu.

 

 

İlgili Haberler