Beşiktaş, Bodo karşısında şeytanın bacağını kırabilecek mi?

Beşiktaş, Bodo karşısında şeytanın bacağını kırabilecek mi?
UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, D Grubu üçüncü haftasında yarın Norveç'te Bodo Glimt ile karşı karşıya gelecek. Kartal ilk galibiyetini hedefliyor.

Karşılaşma Aspmyra Stadı'nda, saat 22.00'de başlayacak. Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Nenad Minakovic'in yöneteceği mücadelede yardımcı hakemler de aynı ülkeden Svetozar Zivin ile Nikola Borovic.

BODO DA HENÜZ KAZANAMADI

Grupta henüz galibiyeti bulunmayan iki ekibin karşılaşmasında kazanan taraf ilk 3 puanı hanesine yazdıracak. Club Brugge ile deplasmanda oynadığı ilk maçını 1-1 beraberlikle tamamlayan Beşiktaş, evinde Lugano karşısında ilk yenilgisini yaşadı. Teknik direktör Şenol Güneş'i istifaya götüren ve yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı alma sürecini başlatan maçta Beşiktaş 2-0 öne geçse de rakibine 3-2 yenildi. Lugano ile oynadığı ilk maçı golsüz sona eren Bodo/Glimt ise sahasında Club Brugge'e 1-0 mağlup olmuştu.

651f35cd80a032322c6e224f.jpg

ROSİER KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ

Beşiktaş'ta yarın oynanacak mücadelede cezalı Valentin Rosier forma giyemeyecek. Fransız futbolcu; Lugano maçının 61. dakikasında çift sarıdan kırmızı kart görmüştü.
Rosier'in yanı sıra Salih Uçan, Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl'ün de sakatlıkları bulunuyor. Tedavisi devam eden Eric Bailly'nin durumuna ise teknik heyetin, sağlık ekibiyle yapacağı değerlendirmenin ardından karar verilecek.