Beşiktaş Dortmund maçı şifresiz TV8 de mi? İşte şifresiz yabancı kanallar listesi...

Beşiktaş Dortmund maçı şifresiz TV8 de mi? İşte şifresiz yabancı kanallar listesi...
Beşiktaş Dortmund maçı şifresiz TV8 de mi sorusu siyah beyazlı taraftarlar tarafından merak edilmekte. Taraftarlar Şampiyonlar Ligi’ndeki bu önemli karşılaşma öncesinde Beşiktaş Dortmund maçını veren yabancı kanallar listesini sorgulamakta.

Beşiktaş Dortmund maçı şifresiz TV8 de mi? İşte şifresiz yabancı kanallar listesi...

Şampiyonlar Ligi C grubu ilk maçında Beşiktaş, 15 Eylül Çarşamba akşamında saat 19.45’te Alman devi Borussia Dortmund’u konuk ediyor. Dijital platform Exxen TV kanalında yayınlanan Beşiktaş Dortmund maçı öncesinde ilginç bir diyalog yaşanması siyah beyazlı taraftarlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı.

Beşiktaş Dortmund Maçı Şifresiz Mi?

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında Exxen''in sahibi Acun Ilıcalı''dan bir istekte bulundu. Dortmund maçının şifresiz olarak TV8 kanalından yayınlanmasını isteyen Yalçın, "Acun Ilıcalı''dan rica etmek lazım herhalde. Açsın kanalı, herkes bir seferlik izlesin maçı. Camia olarak heyecanlıyız. Tüm ülke seyretmek izliyor" ifadelerine yer verdi.

Kısa sürede bu konuya açıklık getiren Acun Ilıcalı böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyerek Beşiktaş Dortmund maçının Exxen TV platformunda şifreli yayınlanacağını belirtti. Ilıcalı, "Benim Fenerbahçe ve Galatasaray camiası ile de aram iyi. Şimdi BJK için bunu yapsak diğer kulüplerin taraftarı demez mi bizim maçlar nerede diye? Hadi bir maçı yayınladık! İkinci maç ne olacak? Öbür maç da ne olacak? Hocam Beşiktaşlı taraftarın mutlu olmasını istiyor. Keşke elimde bir sihirli değnek olsa. Nasıl yardım edeyim?" dedi.

Exxen TV Ne Kadar?

Exxen''de reklamlı veya reklamsız olmak üzere iki tür üyelik bulunuyor. Reklamlı üyelik aylık 9.90₺ üzerinden, reklamsız üyelik ise aylık 19.90₺ üzerinden ücretlendiriliyor.

Exxen''de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi ise, temel pakete ilave olarak 24,90₺ ödeyerek izlenebilecek.

Exxen + spor aylık ücreti, 1 yıl taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80₺ olacak.

Exxen + spor paketini reklamsız olarak izlemek isteyenler ise ayda 44.80₺ ödeme yaparak paketten yararlanabilecek.

Exxen, taahhütsüz aylık caymalı paket ise 59,80₺ olarak açıklandı.

Exxen Nasıl İzlenir?

Bilgisayarda internet tarayıcısı üzerinden, mobilde Apple Store ve Google Play Store uygulama marketlerinden Exxen uygulamasını indirerek, televizyonda ise Exxen Android TV uygulaması ile Android TV’li tüm televizyon ve cihazlarda Exxen izlenebiliyor.

BJK Dortmund Şifresiz Yayınlayan Yabancı Kanallar Listesi

Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD