Beşiktaş şampiyon olursa yönetim servet dağıtacak. İşte dev prim

Beşiktaş şampiyon olursa yönetim servet dağıtacak. İşte dev prim
Süper Lig'de bu akşam Göztepe’yle şampiyonluk maçına çıkacak Beşiktaş'ta, yönetim kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Göztepe karşısında alınacak sonuçla mutlu sona ulaşılması halinde takıma 2 milyon Dolar (yaklaşık 17 milyon TL) dağıtacağı belirtildi. Futbolcuların kişi başına ise 500 bin TL civarında bir para elde etmesi bekleniyor.

Fanatik Gazetesi''nden Süleyman Hatısaru''nun haberine göre, Süper Lig''de şampiyonluk için son 90 dakikası kalan siyah beyazlılara büyük müjde geldi.

KESENİN AĞZI AÇILDI

Ligin düğümünün çözüleceği 42. haftada bugün Göztepe’yle Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak mücadele öncesinde takım ve teknik heyetle toplantı üzerine toplantı yapan Beşiktaşlı idareciler, ekibi kritik maça motive etmek için kesenin ağzını açtı.

17 MİLYON TL PRİM DAĞITILACAK

Yönetimin, Göztepe karşısından alınacak sonuçla şampiyonluğa ulaşılması halinde takıma 2 milyon Dolar (17 milyon TL) dağıtma sözü verdiği kaydedildi. Şampiyonluk halinde futbolcuların kişi başına 500 bin TL civarında bir para elde etmesi bekleniyor.

KARTAL NASIL ŞAMPİYON OLUR?

Beşiktaş, şampiyonluk için Göztepe''yi yenip Galatasaray''ın Helenex Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın sonucunu beklemek istiyor.

Zirvedeki Beşiktaş ile Galatasaray ikili averajda eşit durumda bulunurken, son hafta maçları sonunda olası puan eşitliğinde şampiyonu genel averaj belirleyecek.

Ligde Beşiktaş''ın +44, Galatasaray''ın ise +42 averajı bulunuyor. Beşiktaş, Göztepe''yi tek farkla yenerse, Galatasaray''ın Yeni Malatyaspor''u üçten daha fazla farkla yenememesini umut edecek. Beşiktaş ve Galatasaray arasındaki genel averaj eşitliği durumunda daha fazla gol atan takım olan siyah-beyazlı ekip şampiyonluğunu ilan edecek.

Siyah-beyazlı takım rakibiyle berabere kalırsa, Galatasaray''ın berabere kalması veya yenilmesiyle şampiyonluğunu ilan edebilecek.