Beşiktaş'a Galatasaray derbisi öncesi iki müjde birden

Beşiktaş'a Galatasaray derbisi öncesi iki müjde birden
Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş'a iki futbolcusundan müjdeli haber geldi.

Süper Lig''in 28.haftasında Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, gelecek hafta oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Siyah beyazlılara Josef de Souza ve Domagoj Vida''dan müjdeli haber geldi.

Siyah beyazlılar, teknik direktör Önder Karaveli yönetiminde hazırlıklarını gerçekleştirdi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri''nde yapılan antrenmanda dünkü maça 11''de başlayan futbolcular rejenerasyon çalışmasıyla idmanı tamamladı. Diğer futbolcular; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. 5’e 2 çalışmasıyla devam antrenman, oynanan çift kale maçla sona erdi.

Başakşehir maçında sakatlığı nedeniyle kadroda olmayan Josef de Souza ile Sivasspor maçının 11''inde yer alıp boyun spazmı geçirmesi nedeniyle önce 11''den çıkarılan ardından Kayseri ve Başakşehir maçının kadrosunda yer almayan Domagoj Vida da antrenmanda yer aldı. İki futbolcu da derbi kadrosunda yer alacak.

PJANIC, OĞUZHAN VE WELINTON YOK

Pjanic ve Oğuzhan’ın sakatlıkları sürüyor. Medipol Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Welinton’un tedavisi başladı. Pjanic ve Oğuzhan’ın yanı sıra Brezilyalı oyuncu da derbide forma giyemeyecek.

N''KOUDOU BELİRSİZ

3 ay süren tedavisinin ardından çalışmalara başlayan N’Koudou’nun durumu ise belirsiz. Fransız oyuncunun derbi kadrosunda olup olmayacağı maç öncesi yapılacak son antrenmanda netlik kazanacak.

Siyah-beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından 10 Mart Perşembe günü saat 11.00’de yapacağı idmanla devam edecek.