Beşiktaş'a sakat oyuncularından iyi haber

Beşiktaş'a sakat oyuncularından iyi haber
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sakatlıkların bulunan oyuncuların sayısının düşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Siyah Beyazlı ekipte, eksik sayısı 3'e düştü.

NTV Spor''da yer alan habere göre; bir süredir şanssız sakatlıklarla uğraşan Beşiktaş''ta eksik sayısının azalması teknik direktör Sergen Yalçın''ın elini güçlendirdi.

Eksik sayısının 3’e inmesiyle birlikte siyah beyazlılarda tedavileri süren Pjanic, N’Koudou ve Mehmet Topal dışında sakatlığı bulunan oyuncu kalmadı.

5 FUTBOLCU GERİ DÖNDÜ

Tedavileri tamamlanan Larin, Atiba, Ghezzal, Montero ve Welinton takıma döndü. Bu hafta yapılacak antrenmanlara katılacak 5 futbolcu, Beşiktaş’ın Süper Lig’in 9. haftasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçında forma giyebilecek.

PJANIC DE DÖNÜYOR

Pjanic, Başakşehir maçından sonra oynanacak Sporting Lizbon karşılaşmasına kadar hazır olacak. N’Koudou ve Mehmet Topal’ın tedaviler ise yaklaşık 10 gün daha devam edecek.

Süper Lig’de ilk 8 haftayı 17 puan ile 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, 15 Ekim Cuma günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.