Beşiktaş'ı kim soydu? Beşiktaş başkan adayı bir mesaj attı ortalık karıştı

Beşiktaş'ı kim soydu? Beşiktaş başkan adayı bir mesaj attı ortalık karıştı
Beşiktaş’ın eski başkan adayı Hürser Tekinoktay, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ekonomik olarak zor durumda olan Siyah-Beyazlı kulüpte, Tekinoktay’ın paylaşımının ardından “Beşiktaş’ı kim soydu?” sorularını akıllara getirdi.

Beşiktaş’ta gerçekleştirilen son seçimde başkan adayı olan Hürser Tekinoktay Twitter hesabından Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından, “İki menajer bir kulüp, kazanılan milyonlar” grafiğiyle birlikte eski Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören döneminde Jorge Mendes ve Ahmet Bulut’a ödenen menajerlik ücretlerine dikkat çekti.

Ayrıca, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Hürser Tekinoktay, “Fulya satılsın paralar yine rantçıların, işine mi gelsin ? Bir devlet memuru olan Süleyman Seba’nın bıraktığı mirası kulübü bu hale getirenlerin satmasına hiç bir gerçek Beşiktaşlı müsade etmez. Edemez” dedi.

h1-008.jpg

Bir Twitter kullanıcısının, “Fulya’daki zararın müsebbibi Demirören değil mi?” sorusuna ise, “Demirören ve mevcutlarda dâhil son 12 yıldır görevde olan sorumlular” şeklinde yanıt verdi.

h2-013.jpg

 

ey4rmlzxsaazcsr.jpgey4rml0xyaux-1r.jpgey4rmlvwsagvmff.jpg