Önder Karaveli ve 3 futbolcunun daha testi pozitif çıktı. Beşiktaş'ı korana virüs vurdu

Önder Karaveli ve 3 futbolcunun daha testi pozitif çıktı. Beşiktaş'ı korana virüs vurdu
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli ve 3 futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı. Beşiktaş'ta daha önce de Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal korona virüse yakalanmıştı

Önder Karaveli ve 3 futbolcunun testi pozitif çıktı

Katar''dan Süper Kupa zaferiyle dönen Beşiktaş''ta Kovid-19 vakaları arttı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada teknik sorumlu Önder Karaveli ve ismi açıklanmayan 3 sporcunun testi pozitif çıktı. Oğuzhan Özyakup ve Rachid Ghezzal''den sonra üç futbolcunun daha testinin pozitif çıkması endişeyi artırırken vaka sayısının da yükselebileceği belirtiliyor. 

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, "Yapılan testler neticesinde Teknik Sorumlumuz Önder Karaveli ile 3 sporcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan Karaveli ile sporcularımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Önder Karaveli ve 3 futbolcu, Beşiktaş''ın Çaykur Rizepsor''la deplasmanda oynayacağı maçta takımla birlikte olamayacak. Yedi gün karantina süresi olan Karaveli, bu maçta oyuncularını uygulanacak izolasyon nedeniyle yalnız bırakacak.

İlgili Haberler