Rıdvan Yılmaz'a sürpriz talip. Flaş iddia

Rıdvan Yılmaz'a sürpriz talip. Flaş iddia
Beşiktaş'ın genç ismi Rıdvan Yılmaz'ın adı İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers ile anılıyor.

Bir süredir İtalyan ekibi Torino''nun da gündeminde bulunan Rıdvan Yılmaz, kulübünün anlaşma sağlayacağı takıma gitmeye sıcak bakıyor. Cazip bir teklif olmazsa Rıdvan ile yeni sözleşme imzalanacak. Rangers, Beşiktaş''a Rıdvan Yılmaz için 5 milyon Euro önerdi.

BEŞİKTAŞ''TAN RANGERS''A YANIT

Beşiktaş bu teklifi az bularak Frankfurt''un verdiği 6.5 milyon Euro ve sonraki satıştan %20 payı istedi. Taraflar arasındaki görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

FRANKFURT TRANSFERİ İPTAL OLMUŞTU

Merakla beklenen transferin bir türlü resmiyet kazanmamasının perde arkasında ise kulüpler arasında yaşanan ödeme krizinin olduğu belirtilmişti.

Çebi yaptığı açıklamada, "Ödeme konusunda aşamadığımız yerler var. Bunları toparlamaya çalışıyoruz. Rıdvan altyapıdan gelen bir futbolcumuz. 6,5 milyon Euro''yu bu çocuk bir şekilde kasamıza getiriyor. 4 artı 2,5 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay olacak. Bonuslar yüzde 99 bize gelecek. En önemlisi Rıdvan gitmek istiyor. Taraftar bize güvensin. Biz yanlış hiçbir şey yapmıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Beşiktaş altyapısında yetişen ve 17 yaşında A Takım kadrosuna katılan Rıdvan Yılmaz, forma giydiği 60 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 21 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı''nda görev aldı.

İlgili Haberler