Ünlü gazeteci Orhan Yıldırım, Sergen Yalçın gitsin Şenol Güneş gelsin diyenlere ateş püskürdü. O zihniyet yeniden hortladı

Ünlü gazeteci Orhan Yıldırım, Sergen Yalçın gitsin Şenol Güneş gelsin diyenlere ateş püskürdü. O zihniyet yeniden hortladı
Süper Lig'in 14.haftasında Beşiktaş, GZT Giresunspor'a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Siyah Beyazlılar üst üste 4.mağlubiyetini aldı. Sergen Yalçın ile ipler kopma noktasına gelirken, gazeteci Orhan Yıldırım dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Hem ligde hem Avrupa''da zor günler geçiren Beşiktaş, GZT Giresunspor karşısında da aradığını bulamadı. Siyah-beyazlılar evinde 4-0 mağlup olurken ligde üst üste dördüncü kez yenildi.

Farklı mağlubiyet sonrası tribünlerden "Sergen gelecek hesap verecek" tezahüratları yükseldi. Sosyal medyada da kimi taraftarlar Yalçın''ın gitmesini isterken, kimileri ise kalması yönünde görüş belirtti.

Yalçın ile yolların ayrılması durumunda ise takımın başına Şenol Güneş''in getirileceği iddia edildi.

Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım da Sergen Yalçın ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Deneyimli gazeteci, "‘Seba gitsin, Ahmet Dursun’ zihniyeti hortladı!.. Aynı atıl düşünceliler, Sergen gitsin, Güneş gelsin diyor.. Anlaşılan amaç Beşiktaş değil, kişisel menfaatler.." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler