Efsane olmak varken kestane olmak budur. Mert Günok yerde yatarken Giresunlu oyuncular gol attı. Biz ne ara bu hale geldik

Efsane olmak varken kestane olmak budur. Mert Günok yerde yatarken Giresunlu oyuncular gol attı. Biz ne ara bu hale geldik
Süper Lig'in 14.haftasında Beşiktaş, Giresunspor'a evinde 4-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı ekip, üst üste 4. mağlubiyetini aldı. Maça, Kartal'ın yediği son gol damga vurdu. Mert Günok'un sakatlandığı pozisyonda Giresunsporlu futbolcular oyunu durdurmayıp gol attı.

Siyah-beyazlı ekipte, tecrübeli file bekçisi Mert Günok, konuk ekibin 4. golü öncesinde pozisyon almaya çalışırken çime takılıp yerde kaldı.  Mert Günok''un yerde kalmasının ardından Champness topu boş ağlara gönderdi ve skoru 4-0''a getirdi.

Peki hangi vicdana sığar bu gol? Meslektaşın acı içinde yerde yatarken, üstelik skor üstünlüğüne de eline almışken bu golü atmak eline ne geçirdi?

Çok yazık... Ülke olarak insanlığımızı kaybetmiş noktadayız.. Misal işe giderken trafik kazasında yaralanmış birini görsek; umursamayıp yanından öylece geçip gidecek miyiz yani?

Ya da yolda yürürken birine araba çarpsa... Yaralı halde kıvranırken öylece geçip gidecek miyiz? Hangi insanlığa sığar bu..

Hani Fair- Play? Yeri gelince çok centilmeniz ya.. Ödülleri bile veriliyor.. Nerede centilmenlik? Yahu centilmenliği geçtim, insan sağlığı insan! Yerde yatan Mert değil sen olabilirdin...

Mert Günok, sol diz çapraz bağı kopararak sezonu kapattı.. "Oyuncularımın bu konuda rahatsızlık duyduğunu düşünüyorum" dedi basın toplantısında Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş... Kusura bakma hocam pek rahatsız olmuş gibi görünmüyorlar..

"Oyuncularıma kızdım, maçın heyecanıyla Mert''in ayağının kaydığını düşündüklerini söylediler." ifadeleri de kullanılmış. Yılların klişesi ''maçın heyecanı''.. Bu insafsızlığı maçın heyecanına falan sığdıramazsınız.. Basbayağı devam ettiler... Golü de attılar...

Umurlarında olmadı Mert''in yerde acı çekmesi.. Üstüne gidip bir de gole sevindiler... Ne yani, o golü atmasan alamayacak mıydın 3 puanı?

Belki 3 puanı 4 golle aldınız ama insanlığı çok şeyle kaybettiniz.. Kusura bakmayın...

İlgili Haberler