Suskunluğunu bozdu: Sörloth'tan Beşiktaş sorusuna flaş cevap

Suskunluğunu bozdu: Sörloth'tan Beşiktaş sorusuna flaş cevap
Beşiktaş'ın transfer etmek istediğini açıkladı Sörloth, siyah beyazlı takımla ilgili ilk kez konuştu

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhur Kazancı''nın transfer etmek istediklerini açıkladığı Trabzonspor''un eski golcüsü Alexander Sörloth, İspanyol basınında çıkan röportajında bu konuyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Bonservisi Almanya''nın Leipzig takımında olan ve İspanya''nın Real Sociedad takımında kiralık oynayan Sörloth, röportajda önce İspanya''daki günlerini anlattı. Sörloth, "Önceki birkaç maç benim için iyi geçti ve son maçta da bir gol attım. Şu anda kendimi oldukça iyi hissediyorum. Umarım henüz görmemişsinizdir. Birçok tecrübeli forvet ile birlikte çalışıyorum ve hala kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum. Tabii ki her zaman oynamak istiyorum. Yani bunu düşünerek moralimi bozmayı tercih etmiyorum. Ancak bir forvet oyuncusu için ne kadar çok sahada kalırsanız o kadar iyi tabii ki" dedi.

Bu sezon 6 gol attığını hatırlatan Sörloth, "Gençken gol atamadığımda deliye dönüyordum ancak artık bu durumun beni kötü etkilemesine izin vermiyorum. İyi bir oyuncu olduğumun farkındayım ve sayılara kafa yormayı artık bıraktım" ifadelerini kullandı.

Sörloth, Real Sociedad''da devam edip etmeyeceği ile ilgili bir soruya "Bunu bilmiyorum. Şu an saha içine odaklanmış durumdayım ve bu tarz konuların dikkatimi dağıtmasına izin vermek istemiyorum. Sezon sonu geldiğinde menajerimle oturup bir karar vereceğiz" yanıtını verdi.

"Beşiktaş''ın seninle ilgilendiği haberleri doğru mu?" sorusunu ise Norveçli futbolcu şöyle cevapladı:

"Hiçbir fikrim yok, ben görmedim bu haberleri. Zamanımı bu tarz konularla harcamak istemiyorum. Dediğim gibi sezon sonu ne olacağını göreceğiz."