Beşiktaşlı kadın futbolcunun başına geldi. Saha kenarına bakarken dudaklarını okudular

Beşiktaşlı kadın futbolcunun başına geldi. Saha kenarına bakarken dudaklarını okudular
Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde yarı final maçında Beşiktaş ile ALG Spor karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten maçta ALG Spor'un penaltılarda 2-1 yenerek finale yükseldi. Kartal'ın savunma oyuncusu Berna’nın bir pozisyonda sakatlandıktan sonra, ‘Hocam oynayacağım’ dediği anlar milyonlarca Beşiktaşlının gönlünde taht kurdu.

Beşiktaşlı kadın futbolcunun başına geldi

Turkcell Kadın Futbol Ligi''nde yarı final karşılaşmasında, penaltı atışlarında ALG Spor’u 2-1 yenen Beşiktaş finale çıkan ikinci takım oldu. Mücadeleye, siyah beyazlıların savunma oyuncu Berna Yeniçeri''nin görüntüsü damga vurdu.

"HOCAM OYNAYACAĞIM"

Yeniçeri, rakibiyle girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. Sağlık görevlileri, Berna''nın tedavisini saha içinde yaptı. O anlarda acı içinde olan başarılı oyuncunun  ‘Hocam oynayacağım’ demesi siyah beyazlı taraftarları mest etti.

SOSYAL MEDYADAN CEVAP VERDİ

Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Berna Yeniçeri, "Bizde aşk böyledir" diyerek destek mesajlarına karşılık verdi.

BİRÇOK İSİM MAÇI TAKİP ETTİ

Karşılaşmayı, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kırağası da izledi.

Karşılaşmanın 21. dakikasında elektriklerin kesilmesi sonucu maça 15 dakika ara verildi.

FİNAL 5 MAYIS''TA

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu''nun şampiyonu 5 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00''de Beşiktaş ile Fatih Vatan Spor arasında oynanacak final maçı ile belli olacak.

İlgili Haberler