Beşiktaşlı Mensah flaş kararını açıkladı

Beşiktaşlı Mensah flaş kararını açıkladı
Beşiktaş'ın sezon başında Kayserispor'dan renklerine bağladığı Mensah, bir süreliğine Gana Milli Takımı'nı bıraktığını duyurdu.

Beşiktaş'ın Ganalı futbolcusu Mensah, kariyeri hakkında flaş bir karara imza attı. Siyah beyazlı futbolcu Bernard Mensah, milli takıma bir süreliğine gitmeyeceğini ve kariyerine odaklandığını açıkladı.

TWİTTER HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Aldığı kararı sosyal medya hesabından duyuran Mensah, ""Milli takıma bir süreliğine ara vermeyi düşünüyorum. Şimdilik kariyerime odaklanmak istiyorum. Desteklerinden dolayı tüm Ganalılara teşekkür ediyorum" dedi. 

mensah-yeni-1.jpg

Beşiktaş'ın sezon başında Hes Kablo Kayserispor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 26 yaşındaki Mensah, siyah-beyazlı formayla lig ve Avrupa kupalarında olmak üzere 8 maçta görev yaptı.

5 YIL ARADAN SONRA DAVET EDİLMİŞTİ 

Mensah, yeni tip korona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkmasından dolayı Yukatel Denizlispor karşılaşmasında ise forma giyememişti. 

Gana Milli Takımı formasıyla 2015'te 3 karşılaşmaya çıkan Mensah, 5 yıl sonra 2020'de bir kez daha ülkesinin milli takımına davet edilmiş ve bir karşılaşmada görev almıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı