Beşiktaş’ta öncelik forvet transferi

Beşiktaş’ta öncelik forvet transferi
Beşiktaş’ta ara transfer çalışmaları devam ederken yönetim alternatifli bir liste hazırlamak için çalışmalara başladı. Teknik Direktör Abdullah Avcı, transferde önceliğin forvet hattına verilmesini isterken, listede Aboubakar dahil 3 oyuncu yer alıyor.

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Abdullah Avcı ara transferde önceliğini, belirledi. Beşiktaş yönetimi, Avcı’nın forvete takviye yapılmasını istemesi üzerine harekete geçerek üç ihtimalli bir liste hazırladı.

Beşiktaş'ta forvet takviyesi için çalışmalara hız verildi. Burak Yılmaz'ın sakatlandığı dönemde Umut Nayir ve Güven Yalçın'dan beklediği katkıyı alamayan Siyah-Beyazlı teknik heyetin, yönetimden takviye istemesi sonrası yapılan çalışmalarda iki isim üzerinde durulduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın listesindeki golcü adayları Victoria Plzen'de oynayan Michael Krmencik ile Aston Villalı Jonathan Kodjia.

Her iki oyuncu için de girişimler sürerken, yönetim sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Kodjia'yı ucuz bir fiyata almanın hesabını yapıyor.

ABOUBAKAR DA GÜNDEMDE

Öte yandan, hücum hattında Burak Yılmaz’a ek olarak Umut Nayir ile Güven Yalçın’ın bulunmasına rağmen Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın tecrübeli bir ismi daha kadrosunda görmek istemesi sebebiyle çalışma başlatan Beşiktaş yönetimi, gündemine Porto forması giyen eski oyuncusu Aboubakar’ı aldı.

Bu sezon Port formasıyla sadece bir Şampiyonlar Ligi mücadelesinde süre alan tecrübeli futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralama formülünün devreye sokulacağı bildirildi. Geçen sezonun başında yine Beşiktaş’ın kapısından dönen yıldız golcünün, Porto’da teknik direktör Sergio Conceiçao’nun kendisine şans vermemesi sebebiyle üzgün olduğu ve ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.