Beşiktaş’ta Quaresma ve Larin kararı değişti!

Beşiktaş’ta Quaresma ve Larin kararı değişti!
Beşiktaş’ta kamp kadrosu dışında kalan Quaresma ve Larin hakkındaki karar değişti. Yönetim kurulu kararı ile 2 oyuncu kadroya dahil edildi.

Beşiktaş'ın sabah saatlerinde Antalya kampı kadrosuna Gökhan Töre, Tolgay Arslan, Tolga Zengin, Ricardo Quaresma, Cyle Larin, Vagner Love'ı dahil etmediği öğrenilmişti. Öğlen gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında ise flaş bir karar alındı ve altı isimden ikisi olan Ricardo Quaresma ve Cyle Larin hakkında karar değiştirildi!

Yönetim kurulu toplantısı kararına göre Quaresma ve Larin, Antalya kampı kadrosuna dahil edilirken resmi açıklama da geldi. Siyah-beyazlıların yaptığı açıklamaya göre Tolga, Gökhan, Tolgay ve Vagner Love kadroda yer almazken Quaresma ve Larin'in isimleri kadroda yer aldı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Beşiktaşımız, sezonun ikinci yarısı için hazırlık kampını 3-14 Ocak tarihleri arasında Antalya Gloria Sports Arena’da yapacak.

Siyah-beyazlılarımız, hazırlık kampında; Hollanda’dan Helmond Sport, Almanya’dan Greuther Fürth ve Hırvatistan’dan Dinamo Zagreb ile karşılaşacak"

Kamp kadrosunda yer alan isimler ise şöyle:

dv6jks7xcaamek2.jpg

İlgili Haberler