Beşiktaş'ta savunma krizi. Tamamı korona virüslü çıktı

Beşiktaş'ta savunma krizi. Tamamı korona virüslü çıktı
Başakşehir’le karşılaşacak Beşiktaş’ta Domagoj Vida'nın da korona testi pozitif çıkması üzerine 5 eksikle savunma krizi yaşanıyor.

Korona virüs vakaları ve talihsizlikler sezon başından beri Beşiktaş’ın yakasını bırakmıyor.

Süper Lig’de 8. haftayı 11. sırada kapatan ve milli aradan sonra Medipol Başakşehir ile kritik bir karşılaşma oynayacak Kartal’da önceki gün ikisi savunmadan toplam üç oyuncunun korona testi pozitif çıkmıştı. Kartal’a önceki gün de Welinton’dan kötü haber geldi. Gaziantep FK maçının ilk dakikalarında sakatlanan ve yerini Montero’ya bırakmak zorunda kalan Brezilyalı stoperin sağ arka adalesinde 2. derece zorlanma belirlendi.

VİDA'NIN TESTİ POZİTİF

Hırvatistan Futbol Federasyonu, Türkiye maçının ardından Domagoj Vida'nın testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. 

Teknik Direktör Sergen Yalçın, savunmada yaşanan büyük kriz nedeniyle takım kurgusunu değiştirmek zorunda kalacak. Siyah-beyazlı hoca takım içinden farklı çözümler üreterek defansta yeni bir düzen oluşturmaya çalışacak.

SOSYAL MEDYADA YORUMLAR

Spor yazarları Beşiktaş'ta yaşanan talihsizliklerle ilgili olarak Twitter'da yaptıkları paylaşımda şu ifadeleri yer verdiler;

"BJK savunma hattı çöktü!.. Rosier, N’Sakala ve Vida.. Allah beterinden korusun. 

Beşiktaş'ta COVID 19 sebebi ile Başakşehir maçına çıkacak savunma oyuncusu aranıyor. 

Hırvatistan Futbol Federasyonu, sabah test yaptıran Vida’nın sonucu çıkmadan maç oynamasına izin veriyor. Vida, Türkiye maçında 45 dakika sahada kalıyor. Sonuç pozitif çıkıyor. 

Beşiktaş’ın Başakşehir maçı için eksik sayısı 5’e çıktı 4 pozitif Ersin ise Kırmızı Kart cezalısı. 

Vida sabah teste girmiş,maçtan sonra sonuç pozitif..Geçmiş olsun diyeceğiz ama bu nasıl bir skandaldır!! Sabah teste giren oyuncunun, sonucu çıkmadan maçta nasıl oynatılır..Çok büyük saçmalık çok.."

1b.jpg2b.jpg3b.jpg4b.jpg5b.jpg