Beşiktaş'tan Fabrice N'sakala açıklaması

Beşiktaş'tan Fabrice N'sakala açıklaması
Beşiktaş kulübü, Gaziantep FK karşılaşmasında rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Fabrice N'Sakala'nn son durumu hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş, Süper Lig''in 2.haftasında dün oynanan Gaziantep maçında aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Fabrice N''Sakala’nın detaylı tetkiklerinin Gaziantep’te devam ettiğini açıkladı.

N''Sakala detaylı ilk değerlendirmelerden sonra İstanbul''a getirilecek.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Fabrice N''Sakala’nın tetkik, gözlem ve değerlendirmesi Gaziantep''te devam etmektedir. Detaylı ilk değerlendirmeler tamamlandığında İstanbul’a transfer edilmesi planlanmaktadır. Oyuncumuzun genel durumu iyi ve bilinci açık durumdadır."

NE OLMUŞTU?

Kalyon Stadı''nda oynanan karşılaşmanın 71. dakikasında topsuz alanda fenalaşan Nsakala, kendini yavaşça yere bıraktı. Beşiktaş yedek kulübesinden çıkan Necip Uysal, takım arkadaşına ilk müdahaleyi yapmak istedi. Ardından sağlık görevlileri, Nsakala''ya müdahalede bulundu. Daha sonra Fabrice Nsakala, saha içine giren ambulansla hastaneye götürüldü.

Daha sonra Fabrice N''Sakala, saha içine giren ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan tetkikler sonrası, oyuncunun durumunun iyi olduğu açıklandı.

İlgili Haberler