Beşiktaş’tan Gökhan Töre’ye sert yanıt

Beşiktaş’tan Gökhan Töre’ye sert yanıt
Beşiktaş’tan Gökhan Töre’nin açıklamasına sert yanıt geldi. Yönetimden yapılan açıklamada tecrübeli oyuncu hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı kaydedildi.

Beşiktaş Kulübü, bugün sosyal medya hesabı üzerinden siyah beyazlı yönetim ve takımdaki geleceği ile ilgili açıklamalarda bulunan Gökhan Töre için disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaş JK'nın hala sözleşmeli oyuncusu olan Gökhan Töre'nin yaptığı gerçekleri çarpıtan yazılı açıklamasını her Beşiktaş taraftarı gibi büyük bir şaşkınlık ve üzüntüyle okumuş bulunuyoruz. Oyuncunun yaptığı yazılı açıklamanın ardından kulübümüz tarafından hakkında disiplin soruşturması başlatılmış olup, ayrıca kendisiyle ilgili hukuki sürecin de başlatılacağını kamuoyuna ve Beşiktaş camiasına saygılarımızla duyururuz" denildi.

Siyah beyazlı ekipte uzun süredir kadro dışı olan Gökhan Töre, bugün sosyal medya hesabından yaptığı 3 sayfalık basın açıklaması ile Beşiktaş’taki kariyerine devam etmeyeceğini ve Beşiktaş’ın asıl sahibinin taraftarı olduğunu ifade etmişti.

Töre, açıklamasında “Beşiktaş Yönetimi bana; Tüm alacaklarını bırak ve yurt dışına git. Türkiye'de kalacaksan da Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir'e gidemezsin maddesini sözleşmeye ekleyeceğiz dedi.” ifadelerini kullanmıştı