Beşiktaş, Şenol Güneş'le görüştü mü? İşte resmi açıklama

Beşiktaş, Şenol Güneş'le görüştü mü? İşte resmi açıklama
Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Şenol Güneş'le görüşüp görüşmedikleriyle ilgili bir soruya çarpıcı bir cevap verdi

Adı sık sık Beşiktaş teknik direktörlüğü için geçen Şenol Güneş''le ilgili resmi açıklama geldi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, teknik direktör Önder Karaveli ile birlikte düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kazancı''nın sorulara cevapları şöyle:

- Hocamız buradayken, sezon sonuna kadar görevinin başındayken aktif görüşmeler yapmamız yakışık almaz. Bu nedenle görüşmeleri durdurduk. 

- Basına da yansıyan ve bir kısmı doğru bir kısmı yanlış olan bazı isimler vardı. Yabancı hocalarla görüşürken aynı kriterlere odaklandık. Yetiştirici olması, özkaynağın önemini idrak etmesi, ekonomik yapımızı iyi anlaması, bundan sonraki hamleleri iyi anlaması. Hamleler derken dinamik, geri dönüşümü olan oyuncu.

- Şenol Güneş hocamıza gelince, çok değerli bir teknik adam. Türkiye''nin hakikaten bir çırpıda akla gelen 2-3 hocadan bir tanesi. Beşiktaş''la sayısız başarı kazanmış bir hoca. 
- Bir takım söylentileri duyuyoruz. Nihai karar mercii başkanımızdır. Hocamız buradayken sezon sonuna kadar böyle bir görüşme yapılması uygun olmaz. 

- Sezon sonunda görüşme yapılır ve en doğru kararı yönetim verecek. Ana proje değişmeyecek. 

- Ana proje özkaynak ile A takım arasında doğru kurmak. Beşiktaş DNA''sı bunu gerektiriyor. Önder Hoca, Şenol Hoca olsun fark etmez ana fikir aynı kalacak.