Beylikdüzü’nde sevgililerin manzara keyfi kabusa döndü

Beylikdüzü’nde sevgililerin manzara keyfi kabusa döndü
Beylikdüzü’nde Timuçin Sarı ve kız arkadaşının sahilde manzara izleme keyfi kabusa dönüştü. Çiftin içinde bulunduğu araç, yağmurun etkisi ile çamura dönen tepede mahsur kaldı.  Sarı ve kız arkadaşı itfaiyenin de uçurumdan kayma riski bulunduğu için müdahale edemediği aracı bırakarak bölgeden ayrıldı.

DHA’nın haberine göre, Timuçin Sarı,  kiraladığı otomobille  yanına kız arkadaşını alarak geçen hafta öğle saatlerinde Beylikdüzü'ndeki Gürpınar sahilini gören Dalyan Caddesi yakınlarındaki toprak bir tepede park gitti.

yenicag-manzara-keyfi-1.jpg

Ancak aniden İstanbul'un önemli bölümünü etkileyen yağışlı havanın etkisi ile otomobilin bulunduğu toprak alan balçığa döndü.

yenicag-manzara-keyfi-2.jpg

POLİS VE İTFAİYEDEN YARDIM İSTEDİ

Timuçin Sarı, otomobilini bir türlü çamurda hareket ettiremeyince araç bölgede mahsur kaldı. Sarı, denizi gören tepenin kenarından hareket ettirilemeyen otomobilin kurtarılması için polis ve itfaiyeden yardım istedi.

yenicag-manzara-keyfi-3.jpg

OFF-ROAD ARAÇ SÜRÜCÜLERİNDEN YARDIM İSTEDİ

Bu sırada tesadüfen yoldan geçen Off- road araçlarının sürücülerinden yardım isteyen Sarı, otomobilin uçuruma yuvarlanabileceği için olumsuz yanıt aldı. Gelen itfaiye ekibi de, otomobilin tepeden kayma riski bulunduğu için çifte yardımcı olamayacaklarını bildirdi. 

yenicag-manzara-keyfi-5.jpg

SELFİE ÇEKTİRDİLER

Yağmurun etkisi ile balçığa dönen tepede yaklaşık 4 saat süreyle otomobili kurtarmaya çalışan çift, balçıkta yürüyerek bölgeden ayrılmaya karar verirken, birlikte selfie çektirdi.

yenicag-manzara-keyfi-6.jpg

OTOMOBİLDE UYUYA KALDIK

Timuçin Sarı "Geldiğimizde her yer kuruydu. Otomobilde uyuya kaldık. Birden yağmur bastırdı. Yağmurun sesine uyandık. Otomobili çalıştırdım, sağa sola-hareket ettirdim. Sonra otomobil kayarak askıda kaldı. İtfaiye ve polis buraya giremedi. Off-roadçı arkadaşlarında çabaları boşa gitti onlar da sonuç alamadı.  Defalarca aradığım İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yardım çağrımıza red yanıtı verdi" dedi.

yenicag-manzara-keyfi-7.jpg

Timuçin Sarı, zeminin kuruması ile tekrar gelerek otomobili kurtarmayı deneyeceğini ekledi.

yenicag-manzara-keyfi-8.jpg

yenicag-manzara-keyfi-9.jpg

yenicag-manzara-keyfi-10.jpg

yenicag-manzara-keyfi-11.jpg

yenicag-manzara-keyfi-12.jpg

yenicag-manzara-keyfi-13.jpg

(Kaynak: DHA)