Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta. Korona virüs Bilim Kurulu ne zaman toplanıyor?

Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta. Korona virüs Bilim Kurulu ne zaman toplanıyor?
Korona virüs Bilim Kurulu toplantısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlığında her hafta düzenli olarak bir araya geliyor. Peki, toplantı sonrası alınan kararların merak edildiği Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta. Korona virüs Bilim Kurulu ne zaman toplanıyor?

Korona virüs Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında düzenli olarak toplanıyor. Bilim Kurulu toplantısı, sonuçları ve alınan kararlar internet kullanıcıları tarafından takip ediliyor. Korona virüs salgını, vaka ve ölü sayıları, korona aşısı gibi birçok konular ele alındığı Bilim Kurulu toplantısında alınacak önlemler de masada yer alıyor.
TOPLATININ ANA MADDESİ ÇİN AŞISI VE YERLİ AŞI
Peki, Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta. Korona virüs Bilim Kurulu ne zaman toplanıyor? Bilim Kurulu toplantısının bu haftaki ana maddesinin ise Çin'den gelen korona aşısı ile yerli aşı olması bekleniyor.
BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Korona salgına dair önemli başlıkların ele alınarak tartışıldığı Bilim Kurulu toplantısının 6 Ocak Çarşamba akşamı gerçekleşmesi bekleniyordu. Ancak Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Korona virüs Bilim Kurulu, Bakan Koca önderliğinde 7 Ocak Perşembe günü bir araya geliyor. 
BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Salgına dair önemli başlıkların ele alınarak tartışıldığı Bilim Kurulu toplantısının 6 Ocak Çarşamba akşamı gerçekleşmesi bekleniyordu. Gelen son dakika haberine göre, Korona virüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılacak.


(Kaynak: Milliyet)