BİM'den sonra ikinci skandal: Sütten nem kaptılar: AKP'li vekil öyle bir mesaj ki...

BİM'den sonra ikinci skandal: Sütten nem kaptılar: AKP'li vekil öyle bir mesaj ki...
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medya hesabından İzmir’de çocuklara dağıtılan sütlerle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Oda TV'de yer alan habere göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medya hesabından İzmir’de çocuklara dağıtılan sütlerle ilgili bir paylaşımda bulundu. 

Geçen günlerde sosyal medyada aldığı kararla tepki çeken BİM’in, 14 Temmuz’da satışa çıkaracağını açıkladığı gökkuşağı ledli aydınlatmayı satmaktan vazgeçtiği ortaya çıkmıştı. LC Waikiki, çalışanlarına gönderdiği mailde, LGBTİ’leri andırdıkları gerekçesiyle gökkuşağı, unicorn gibi figürlerin kullanılmaması gerektiğini belirtmişti.

KOCAOĞLU DÖNEMİNDE BAŞLATILDI 

AKP’li Hamza Dağ, BİM ve LC Waikiki’nin “gökkuşağı kararları”ndan sonra yaptığı paylaşım dikkat çekti. Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aziz Kocaoğlu döneminde başlatılan ve Tunç Soyer döneminde de devam eden 0-5 yaş arası çocuklara dağıtılan sütlerin fotoğrafını paylaştı.

Kocaoğlu döneminden ve Soyer döneminden sütlerin fotoğralarını paylaşan AKP’li Dağ, “İki görsel arasındaki subliminal mesajı bulun” diye yazdı. Paylaşımda, Soyer dönemine ait olan süt ambalajlarında gökkuşağının yer aldığı görüldü. Dağ bunun üzerine “Sn Başkan, neyin mesajı bu” ifadelerini kullandı. Dağ'ın gökkuşağından sübliminal bir anlam çıkarması şaşırtırken, sosyal medyadan da tepki gösterildi. 

2017'DE DE KULLANILDI

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ambalajında gökkuşağı bulunan sütleri 2017 yılında da kullandığı görüldü.

Hamza Dağ'ın paylaşımı şu şekilde:

hamza-dag-1.jpg

İlgili Haberler