Bir gencin sokak röportajı konuşması mitinge dönüştü. Çevredekiler alkışladı

Bir gencin sokak röportajı konuşması mitinge dönüştü. Çevredekiler alkışladı
Bir gencin sokak röportajındaki konuşması adeta mitinge dönüştü. Çevredekiler konuşma sonunda alkışladı.

Bir gencin sokak röportajı sırasında, ülkenin durumunun iyi olduğunu iddia eden adama verdiği basit ekonomi dersi çevredekiler tarafından alkışlandı.

Medyali TV isimli Youtube kanalının sokak röportajındaki görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. Ekonominin iyi olduğunu iddia eden adama, "Suyu bile dolarla alıyorsun" diyen genç, konuyu şöyle açıkladı:

"Suyun bile dolarla olmasının sebebi ne biliyor musun, petrol artıyor abicim. bu suyu ne taşıyor, araç taşıyor. Bu taşıyan aracın benzini neyle alınıyor, dolarla alınıyor. Türkiye''ye dolarla geliyor. Her şey kur üzerine kurulur ülkede. Çünkü senin paranın değeri yok. Dolar hiçbir zaman yükselmez, her zaman TL değer kaybediyor. Bunu anlayın artık. Dolar hiçbir zaman yükselmiyor"

"ASIL VATAN HAİNİ ŞAKŞAKÇILARDIR"

Konuşmasına "Herkes bu ülkenin iyiliğini düşünüyor" diyerek devam eden genç, sözlerini şöyle noktaladı:

"Şu an bu ülkenin bu durumunu görmezden gelip, bu ülkenin durumunu eleştiren insanlara vatan haini diyen insan çok. Asıl vatan haini bu ülkenin iyiliğini düşünmeyen, her şeyi iyiymiş gibi göstermeye çalışan, her şeyi pohpohlayan, baştakileri şakşaklayan adamlardır. Kendileri vatan hainleridir. Ben bunu bilir bunu söylüyorum."

İşte o video:

İlgili Haberler