Bir kadın iki erkek ıssız adada mahsur kaldı. 33 gün sonra kurtarıldılar

Bir kadın iki erkek ıssız adada mahsur kaldı. 33 gün sonra kurtarıldılar
Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletiyle Küba arasında bulunan Bahamalar'da bulunan ıssız bir adada iki erkek ve bir kadın mahsur kaldı. Ekipler mahsur kalan kişileri 33 gün sonra rutin hava devriyesi sırasında fark etti. Mahsur kalan kişiler, teknelerinin alabora olduğunu, adada mahsur kaldıklarını ve hayatta kalmak için buldukları fareleri yediklerini belirttiler.

DHA'nın haberine göre, ABD’nin Florida eyaletiyle Küba arasında yer alan Bahamalar’da bulunan ıssız bir adada mahsur kalan iki erkek ve bir kadın ABD Sahil Güvenliği tarafından 33 gün sonra kurtarıldı. İsmi açıklanmayan kişilerin, gözaltına alındıktan sonra verdikleri ifadede, teknelerinin alabora olduğunu ve adada mahsur kaldıklarını belirttikleri açıklandı. ABD medyası, kurtarılan kişilerin Küba vatandaşı olduğunu ve 33 gün boyunca yakaladıkları farelerle beslenerek hayatta kaldıklarını duyurdu.

FİLM SAHNESİ GİBİ KURTARMA OPERASYONU

ABD sahil güvenlik ekipleri, yaptıkları rutin hava devriyesi sırasında adadan kendilerine bayrak sallandığını gördü. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, önce kişilerin kaybolmuş balıkçılar olduğunu düşündü. Kurtarılan vatandaşların hikayesine yetkililer inanamadı.

 

İlgili Haberler