Türkiye'de yaşananları böyle anlattı

Türkiye'de yaşananları böyle anlattı
Türkiye'de son dönemlerde yaşanan olaylar hakkında bir sosyal medya kullanıcısı yorumda bulundu. Kullanıcı paylaşımında, "Suriyeliler vatandaşı öldürüyor, mültecileri gönderin diyoruz ırkçı ilan ediyoruz. Ülkede sel oluyor, Bozkurt'ta durum kötü diyoruz provokatör ilan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye''de son dönemlerde yaşanan ardı ardına üzücü olaylarda iktidar her defasında kendisine karşı gelenleri suçluyor. Bu konuya değinen sosyal medya kullanıcısı, “Suriyeliler vatandaşı öldürüyor, mültecileri gönderin diyoruz ırkçı ilan ediyoruz. Ülkede yangın çıkıyor, yangın için yardım istiyoruz hain ilan ediyoruz. Ülkede sel oluyor, Bozkurt''ta durum kötü diyoruz provokatör ilan ediyoruz. Çürümüşlüğün en dibindeyiz.” yorumunda bulundu. 

NELER OLMUŞTU?

Ankara''nın Altındağ ilçesinin Battalgazi mahallesinde Suriyeli bir grup ve mahalleli arasında kavga yaşanmıştı. Yaşanan olayda, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan 2 kişiden 1''i öldü, gözaltına alınan iki zanlı sevk edildikleri adliyede tutuklandı. 76 kişi gözaltına alındı. Suriyelilerin bir kısmı ilçeyi terk etti.

YANGINLARDA DOĞA YOK OLDU

Öte yandan 28 Temmuz''da Manavgat''ta başlayan orman yangınları tüm Türkiye''yi derinden etkiledi.  Yangınlar sonucu yedisi Manavgat''ta, biri Marmaris''te olmak üzere sekiz kişi hayatını kaybetti. Yüzlerce kişi de yaralandı. Muğla''nın üç noktasında devam eden orman yangınlarından Milas ve Bodrum''da alevlerin kontrol altına alındığı açıklanırken Köyceğiz''de yangına müdahale sürüyor. 

SEL FACİASI YAŞANDI

Kastamonu''nun Bozkurt ilçesinde ise yoğun yağış nedeniyle sel faciası yaşandı. Binalar yıkıldı. Ağaçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sular altında kaldı. 

Bir sosyal medya kullanıcısı hesabından Türkiye''nin gündeminde yer alan sorunlar ile ilgili yorumda bulundu.