Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı Melike İpek Yalova ‘ortak kararımız’ diyerek iddiaları doğruladı

Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı Melike İpek Yalova ‘ortak kararımız’ diyerek iddiaları doğruladı
Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı Melike İpek Yalova Melike İpek Yalova, 2 yıl önce evlendiği yapımcı Altan Gültan’la boşanacakları haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Yalova, “Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru.” dedi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Ünlü oyuncu, Gültan’la 7 yıldır beraber olduklarını ve ayrılık kararını birlikte aldıklarını ifade ederek, “Yollarımızı ayırıyor olduğumuz doğru. Biz birlikteliğimiz boyunca birbirimize hep dost ve yol arkadaşı olduk. Evliliği sonlandırma kararımızı da uzun bir süre önce, bizim için en doğrusunun bu olduğuna inanarak ve defalarca üzerine konuşarak yine birlikte aldık.” dedi.

Oyuncu, boşanma sürecinin sessizce gerçekleşmesini istediğini belirtti: “Bu süreci yönetirken ailelerimizin incinmemesi birinci önceliğimiz. Sevdiğimiz insanları korumak adına, bu konunun hak ettiği medeniyet çerçevesinde sakin ve sessizce ilerlemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”

Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan, 2019 yılında İzmir’de düzenlenen törenle hayatlarını birleştirmişti.

Bir Zamanlar Çukurova adlı dizide rol alan güzel oyuncu Melike İpek Yalova, Türk sinemasının efsane ismi Türkan Şoray''a benzerliğiyle dikkat çekiyor.

MELİKE İPEK YALOVA KİMDİR?

Melike İpek Yalova 29 Nisan 1984 yılında Ankara’da doğmuştur. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunudur. Mezuniyetin ardından İtalya Roma''ya gitmiş ve orada Roma La Sapienza Üniversitesi''nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi eğitimi almıştır. Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın kızıdır.

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kastilya Prensesi İsabella karakteri ile gerçekleştirmiştir. Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember ve İnsanlık Suçu dizilerinde rol almıştır.

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, 1.57 metre boyunda, 50 kilo ve Boğa burcudur.

MELİKE İPEK YALOVA''NIN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER:

Melike İpek Yalova’nın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Bir Zamanlar Çukurova (TV Dizisi)

2018 – Can Feda (Sinema Filmi)

2018 – İnsanlık Suçu (Cevher) (TV Dizisi)

2017 – Çember (Leyla) (TV Filmi)

2016 – Hayat Şarkısı (Suzi) (TV Dizisi)

2012-2014 – Karadayı (Ayten) (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Prenses İsabella) (TV Dizisi