Bolu belediyesi internet hizmeti alacak

Bolu belediyesi internet hizmeti alacak
T.C. Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü internet hizmeti alacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “Metro ethernet internet hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.” Denildi.

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde işe başlanacaktır.

İhale (son teklif verme) tarih ve saati: 20.06.2022 - 11:00

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

İhale konusu işin yerine getirilmesi için alınması zorunlu olan ve ilgili mevzuatında o iş için özel olarak düzenlenen sicil, izin, ruhsat vb. belgeler,

İstekliler, ihale konusu hizmeti sağlamaya yetkili olduklarını gösterir Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu''ndan almış oldukları Internet Servis Sağlayıcı Lisans belgesine sahip olmaları gerekmektedir. bu belgenin olduğu yeterlilik bilgi tablosunda beyan edilmelidir.