Borsada yarın kritik gün! Gözler o 3 hisseye çevrildi

Borsada yarın kritik gün! Gözler o 3 hisseye çevrildi
Yarın (18 Eylül pazartesi) bazı şirketler yatırımcılarına kar payı dağıtacak. İşte o şirketler…

Borsada yatırım yapma fikri özellikle son dönemlerde revaçta olan bir gelir elde etme yöntemi olarak insanlar tarafından benimsenmiş durumda. Pek karmaşık olmayan yapısı, cebimizdeki akıllı telefonlardan bile işlem yapabilme imkanı gibi birçok etken insanları cezbetmiş durumda.

ekran-alintisi6.jpgBorsada bazı şirketlerin hisselerini satın alan vatandaşlar için bir haberimiz var. Yarın, yani 18 Eylül pazartesi günü, bu şirketlerin bir kısmı ‘temettü’ ödemesi gerçekleştirecek. Eğer siz de şirketlere yatırım yaptıysanız aşağıdaki liste sizi de ilgilendiriyor.

18 Eylül Pazartesi günü 3 şirket, yatırımcılarına temettü ödemesi yapacak. Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (YATAS), Bera Holding A.Ş. (BERA) ve Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. (AEFES), hisseleri temettü ödemesini yarın yapacağı bildirildi.

thumbs-b2-96370eb75a54e1dc6d542e567cac362d.jpg1) Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (YATAS), 18 Eylül günü yapacağı ödemenin temettü değeri net 1,2016106 TL olacak. Yataş (YATAS) temettü verimi de %3,43.

2) Bera Holding A.Ş. (BERA), 18 Eylül günü yapacağı ödemenin temettü değeri net 0,045 TL, olacak. Bera Holding (BERA) temettü verimi %0,40.

3) Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. (AEFES), 18 Eylül günü yapacağı 2. taksit ödemenin temettü değeri net 0,9591300 TL olacak. Anadolu Efes (AEFES) temettü verimi %3,44.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.