Boşanma davası yalı sattırıyor

Boşanma davası yalı sattırıyor
2016 yılında hayatını kaybeden Türkiye Musevi Cemaati’nin eski başkanlarından Sami Herman’ın kızı Etel Baler’in 2011 yılında evlendiği sanayici Robert Baler ile boşanma kararı aldıkları öğrenildi. Çifte ait Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı 190 milyon liraya satışa çıkarıldı.

2015'te gemi çarpan Boğaz'ın nadide yalılarından Kanlıca'daki Ethem Pertev Yalısı'nın sahipleri boşanmaya hazırlanıyor. Türkiye Musevi Cemaati'nin geçici başkanlarından Sami Herman'ın kızı olan Etel Baler ile sanayici Rober Baler, 16 yıldır evliydi. Boşanmaya karar veren çiftten Rober Baler, yaklaşık iki ay önce oturdukları yalıyı terk etTİ.

7 ODASI VAR

Patronlardünyası.com'un iddiasına göre boşanma kararının ardında ise Robert Baler’in muhasebecisiyle yaşadığı aşk var. Sosyetik güzel Etel Baler’in, iki ay önce evi terk eden eşi Robert Baler’i muhasebecisiyle yakaladığı iddialar arasında.
İkilinin boşanma davası için harekete geçtikleri, avukatlarıyla beraber bir araya gelerek boşanma protokolü hazırladıkları söyleniyor. Çifte ait Kanlıca’daki tarihi Ethem Pertev Yalısı’nın da satışa çıkartılacağı konuşuluyor. Emlak piyasasında konuşulanlara göre Baler, 900 metrekarelik ve 7 odalı tarihi yalıyı satışa çıkardı. İddiaya göre İstanbul'un simgelerinden olan yalı için 190 milyon TL fiyat biçildi.