Boya deposundaki yangına TOMA'larda müdahale etti

Boya deposundaki yangına TOMA'larda müdahale etti
Diyarbakır'da bir boya deposunda çıkan yangın itfaiye ekipleri ve Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarıyla (TOMA) kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı yangında, depo kullanılamaz hale geldi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, Galericileri Sitesi içerisinde bulunan boya deposunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarıyla (TOMA) kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı yangında, depo kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 01.00 sıralarında Bağlar ilçesinde bulunan Galericiler Sitesi içerisindeki boya deposunda meydana geldi. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle depodan yükselen duman gökyüzünü kaplarken, ihbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İçerisindeki boya maddesi nedeniyle büyümeye devam eden yangın için, emniyetten de TOMA desteği istendi. Yangın, TOMA'ların da müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın nedeniyle depoda büyük çapta hasar meydana geldi. Soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.