Bozdağ'dan 'hayır'cılara ağır sözler

Bozdağ'dan 'hayır'cılara ağır sözler
Yozgat'ta konuşan Adalet Bakanı Bozdağ, 'hayır'cıları hedef aldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bozdağ, "Sağında Apo ve Apocular var. FETÖ ve FETÖ'cüler var. Önünde DEAŞ, arkasında DHKP-C ve HDP var. Beraber koşuyorlar" dedi.

Adalet Bakanı BekirBozdağ, Başkanlık sistemine ilişkin AKP'nin Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Referandumda 'hayır' diyeceklere ağır sözlerle yüklenen Bozdağ,  "Şimdi iki yol var önümüzde. Karar sizin. Kimlerle yol arkadaşı olacağınıza siz karar vereceksiniz. Yolun birinde Avrupa'nın bazı ülkeleri, PKK, FETÖ, diğer terör örgütleri var. Diğerinde de AK Parti, MHP, BBP var. Yolda koşanlara bakıyorsunuz. Birinde Kılıçdaroğlu koşuyor. Sağında Apo ve Apocular var. FETÖ ve FETÖ'cüler var. Önünde DEAŞ, arkasında DHKP-C ve HDP var. Diğer yolda ise Tayyip Erdoğan önde koşuyor. Binali Yıldırım yanında, diğer yanında Devlet Bahçeli ve Mustafa Destici koşuyor. Apo'nun, FETÖ'nün koştuğu yolda mı koşacağız yoksa Tayyip Erdoğan'la koşanlarla mı yola devam edeceğiz?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler