Jesus'un 'Fenerbahçe'den ayrılmak istiyorum' dediği ses kaydı ortaya çıktı. Gabriel Reis yayınladı

Jesus'un 'Fenerbahçe'den ayrılmak istiyorum' dediği ses kaydı ortaya çıktı. Gabriel Reis yayınladı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un 'Sarı - Lacivertlilerden ayrılacak' iddiasına yönelik bu kez de bir ses kaydı ortaya çıktı.

Flamengo''nun üst üste aldığı yenilgilerin ardından teknik direktör Vitor Pereira''nın koltuğu iyicen sallanmaya başladı. Flamengo''nun Pereira ile sezon sonunda yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Tüm bu gelişmelerin ışığında Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis''ten flaş bir aylaşım geldi. Ünlü spor gazetecisi Jorge Jesus''un "Fenerbahçe''den ayrılmak istiyorum" dediği ses kaydını paylaştı.

Son olarak Flamengo''nun Rio derbisinde Fluminense yenilginin ardından Jorge Jesus''un olay kaydını paylaşan Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis sosyal medyada gündem oldu.

Portekizli teknik adamın yayınlanmamak kaydıyla yaptığı açıklamada, "Burada, Türkiye''de hava çok soğuk. Uyum sağlamak için çok acı çektim. Ancak Mayıs ayını beklemeniz gerekiyor. Size ve herkese kucak dolusu" ifadeleri yer alıyor.
 
Reis, Jorge Jesus, Türk ekibiyle olan sözleşmesinin Haziran''da sona ereceğini ancak Türkiye Ligi''nin Mayıs''ta biteceğini hatırlattı.