Bu kupon cepleri doldurur. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı

Bu kupon cepleri doldurur. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı
Hafta içi ve hafta sonu oynanan karşılaşmalar tabiri yerindeyse futbolcuların büyük çoğunluğunun performansını olumsuz yönde etkiliyor. Yüksek tempoda oynanan maçlar futbolcuların sahada bir çoğunun beyninin ayaklarına hükmetmemesine neden oluyor. Size yine 5 maç öneriyorum. Bu maçların toplam oran 112.26. Bol şanslar diliyorum.

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ
Süper Lig'in son haftası bu hafta oynanacak karşılaşmalarla tamamlanıyor. Ama karşılaşmalar ara verilmeden oynanmaya devam edecek. 
İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Beşiktaş-Göztepe (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol - Oran: 2.10)

Beşiktaş son haftalarda rakiplerine adeta gol olup yağıyor. Baskılı ve güzel futbolunu gollerle süslemesini biliyor. Bu hafta İzmir temsilcisi Göztepe'yi konuk edecekler. Sahasındaki 9 maçın 7'sini kazanıp, birinde berabere kalan İstanbul temsilcisi, bu maçlarda rakip filelere 23 gol gol atıp, sadece 4 gol yedi. Göztepe ise 9 deplasman maçında 2'sini kazanıp, 4'ünde berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 9 gol atıp 11 gol yedi. Bu maçta ben ilk yarıda 2 gol atılacağını düşünüyorum. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol - Oran: 2.10)

Yeni Malatyaspor-Galatasaray (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol - Oran: 2.20)

Galatasaray 9 dış saha maçının 5'ini kazandı, 4'ünü kaybetti. Yeni Malatyaspor ise sahasındaki 9 maçın 5'ini kazanıp 3'ünde berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 16 gol atıp, 9 gol yedi. Galatasaray ise dış saha maçlarında 16 gol atıp, 11 gol yedi. Galatasaray ilk yarılarda gol atamadığı maçlarda genelde hüsranları oynuyor. Bunun bilincinde olan Fatih Terim, saldırın talimatını verecektir. Çünkü kalede artık güçlü bir eldiven var. Bu maçta  ilk yarıda 2 gol atılacağını tahmin ediyorum. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol - Oran: 2.20)

Kasımpaşa-Sivasspor: (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)

Kasımpaşa son maçında Ankaragücü'ne deplasmanda tek golle yenildi. Bir hafta önce de sahasında Erzurumspor'a 2-1 yenilen İstanbul ekibinde moraller bozuk. Sahasındaki 9 maçın 4'ü kazanan 2'sinde de berabere kalan Kasımpaşa'nın tek amacı galibiyet.
Rakip ise sahasında Fenerbahçe ile berabere kalan Sivasspor. Sivas 1 hafta önce de Başakşehir ile berabere kalmıştı. Bu hafta bir başka İstanbul takımı Kasımpaşa ile karşılaşacak. 9 deplasman maçının 5'inde berabere kalan Sivas sadece 1 kez puan alamadı. 
Bu maçta iki takımda dengeleri kendi lehlerine bozmak için varını yoğunu ortaya koyacaklardır. Ben dengelerin düşmeyeceğini düşünüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)

Konyaspor-Antalya: (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)

Konyaspor sahasındaki 9 maçın 4'ünü kazandı 3'ünü kaybetti. Antalyaspor ise 9 dış saha maçının sadece birini kazanırken, 5'inde berabere kaldı. Bu maçta da tahminim beraberlikten yana. (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)

Osasuna-Granada (Tahmin: 0 - Oran: 2.70)

Deplasmandaki 9 maçın 5'i kaybedip, 2'sinde berabere kalan Granada'da tek hesap bu dış saha maçından 3 puan çıkarmak. Ligin 19. sırasında yer alan Osasuna bu maçtan en az 1 puan çıkarmanın hesapları içerisinde. Sahasındaki 9 maçın 3'ünde berabere kalıp, 4'ünde yenilen Osasuna bu maçtan 1 puan alabilir. (Tahmin: 0 - Oran: 2.70)

ffffff-003.jpg