Bugün Miraç Kandili. 2021 en güzel en anlamlı ve resimli Miraç Kandili mesajları

Bugün Miraç Kandili. 2021 en güzel en anlamlı ve resimli Miraç Kandili mesajları
Hazreti Muhammed'in Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili, bugün gece edilecek. İslam aleminde 'Allah'a yükseliş ve arınma' olarak kabul edilen Miraç Kandili, bugün idrak ediliyor. Sevdiklerinize en güzel dilekleri, duaları atacağınız bir kandil mesajı ile kolayca gönderebilirsiniz. İşte en güzel kandil mesajları ve anlamlı sözler...

Mübarek üç ayların ikinci kandili olan Miraç Kandili yarın idrak edilecek. Müslümanlar Miraç gecesi ellerini semaya açıp Allah''a dualar edecek ve çeşitli ibadetler yapacak. Miraç Kandili mesajları ise her yıl olduğu gibi bu yılda vazgeçilmezler arasında olacak.
Rahmet, bereket ve mağfiretin kullarına bol bol ihsan edileceği gece olan Miraç Kandili, her yıl olduğu gibi bu yıl da ibadetler, dualar ve kandil mesajı paylaşımlarıyla geçiyor. Üç ayların mübarek kandillerin den biri olan Miraç Kandilini sevdikleriniz ile paylaşın. İşte paylaşabileceğiniz en anlamlı ve en güzel kandil mesajları....
-Ya Rabbim Sen affedicisin, affetmesini seven ve bilensin. Sen bizleri bu mübarek Miraç Kandili hatırına Affı Mağfiret eyle. Hayırlı Kandiller...

-Gül bahçesine girenler, gül olmasada gül gibi kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece kandiliniz mübarek olsun...

-Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.


-Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

-Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

-Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

-Allah''ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

-Şiddetin, kibrin, öfkenin yok olduğu bir Kandil diliyorum. Hepimizin Miraç Kandili mübarek olsun…

-Miraç gecesi, duaların geri çevrilmediği bir gecedir. Bunu fırsat bilerek bu gece dualarımızı eksik etmeyelim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

-Miraç Kandili kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, ruh dünyamızın aydınlanmasına vesile olan bir gündür. Bu günü layıkıyla yaşamak dileğiyle. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

-Tefekkür ve şükür vesilesi olan bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun

-Bugünün hepimiz için ruhani bir arınma sağlaması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun

-Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla''ya sunacağı ve O''nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Miraç kandiliniz hayırlı olsun!

-Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi. Kandiliniz mübarek olsun..

-İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.


-Bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayra vesile olmasını dilerim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

-"Bir insanın hayatta olabileceği en güzel yer, bir duanın içinde yer almaktır'''' demiş Şems.

En güzel, en kalpten duaların içerisinde yer alabilmek ümidiyle.. Miraç kandilimiz mübarek olsun..

-Miraç; Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed(s.a.v)’in şahsında tevhit,kulluk,sabır ve güzel ahlak üzere sebat edenlerin önüne açılan bir hakikat kapısıdır. Miraç Kandili mübarek olsun.Bu mübarek gecenin İslam Dünyası’na ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum
Anlam ve gönül dünyamıza ışık tutan Miraç Kandili hepimiz için mübarek olsun

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

-Toprağın bir karış altında, hiçbir dünya otoritesinin temin edemeyeceği bir eşitlik vardır. Kandiliniz mübarek olsun.

Allah''ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, Dualarınız kabul olsun. Bu vesile ile Tüm İslam aleminin ve sizlerin Miraç Kandili Mübarek olsun.

Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle Miraç Kandiliniz mübarek olsun

-Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.
-Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.
-Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Miraç Kandiliniz mübarek olsun!
-Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Miraç Kandiliniz mübarek olsun!
-Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dileğiyle iyi kandiller!