Bülent Ersoy ekrana sarhoş mu çıktı? Mustafa Keser’in kulağına söyledi evdeki herkes dinledi

Bülent Ersoy ekrana sarhoş mu çıktı? Mustafa Keser’in kulağına söyledi evdeki herkes dinledi
Star TV ekranlarında yeni yayın hayatına başlayan “Benzemez Kimse Bize” programında, Bülent Ersoy'un sarhoş olarak canlı yayına çıktığı iddia edildi. Ersoy’dan söz konusu iddialara canlı yayında cevap geldi.

Mustafa Keser’in kulağına söyledi evdeki herkes dinledi. Canlı yayında kendisi açıkladı

Star TV ekranlarında, müziğe ve eğlence dolu yepyeni bir program başladı. Türk Sanat Müziği’nin ‘Diva’sı Bülent Ersoy ve Türk Halk Müziği’nin usta ismi Mustafa Keser, canlı olarak yayınlanacak olan Benzemez Kimse Bize ile ekranlara döndü.

Birbirinden özel konukların ağırlandığı programda, canlı yayında izleyicilerden gelen istek şarkılar seslendirilecek.

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser''in sunumuyla dün yayın hayatına başlayan Benzemez Kimse Bize programında Diva''nın konuşması ve davranışları sosyal medyada gündem oldu.

MİKROFON AÇIK KALDI

Yıldız Tilbe şarkı söylerken Ersoy''un mikrofonu açık kaldı. Ersoy mikrofonunun açık kaldığından habersiz, "Son program kovulduk" sözü ekranda duyuldu.

BİNLERCE TWEET ATILDI

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Bülent Ersoy''un canlı yayına sarhoş çıktığını iddia etti. Bülent Ersoy''la ilgili kısa süre içinde çok sayıda tweet atıldı.

"OLSA ZATEN SÖYLERİM"

Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Bülent Ersoy, alkollü olduğu iddialarını reddetti.

Ersoy, "Twitter''da bir şeyler yazmışlar. ''Son derece içkili'' demişler. Ağzıma bir yudum bir şey koymadım. Olsa zaten söylerim. Hiç de çekinmem ama bir yudum bir şey içmedim. Sadece heyecan bu. İlk mektep talebesi gibi sizlerden korkum heyecanım oldu. ''Acaba nasıl bulacaklar, beğendirebilecek miyim?'' Bunun heyecanı içindeyim. İnsanların görüşlerine çok saygı duyuyorum. Onların sayelerinde buralara geldik" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA KESER VE YILDIZ TİLBE’DEN DE DESTEK

Ersoy''un açıklamaları esnasında programın diğer sunucusu Mustafa Keser ve konuk sanatçı Yıldız Tilbe de Ersoy''un sarhoş olmadığını ifade etti.

Mustafa Keser, "Programı açarken heyecandan ellerimiz titriyordu. İçki falan yok" dedi.

(Kaynak: haberler.com)

İlgili Haberler