Bülent Tezcan'a saldıran saldırgan yakalandı

Bülent Tezcan'a saldıran saldırgan yakalandı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, dün Aydın'da bir restoranda silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Tezcan ameliyata alındı. Saldırgan Alparslan Sargın ise Kuşadası İlçesi’nde yakalandı.

Tezcan dün, Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir sergiye katıldıktan sonra akşam saatlerinde yaklaşık 30 kişiyle birlikte, CHP Aydın İl Başkanlığı binasının üst katındaki Hamsinoz Restoran’a gitti. Tezcan yemek yerken, bir başka masada arkadaşı Fatih Y. ile birlikte içki içen Alparslan Sargın, bağırarak silahını çekti ve Tezcan’a bir el ateş etti. Tezcan ayağına isabet eden kurşunla yaralandı. Silah sesi üzerine restoranda büyük bir panik yaşandı.

Sargın, arkadaşı Fatih Y. ile kaçarken, ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tezcan ameliyata alındı. Tezcan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SALDIRGANDAN SKANDAL SÖZLER

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, saldırgan Sargın’ı yakalamak için çalışma başlattı. Kuşadası’nda yakalanan Sargın, emniyete götürüldü. 
Kuşadası’nda yakalandıktan sonra Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Alparslan Sargın, burada basın mensuplarının ’Saldırıyı neden yaptınız?’ sorusuna, "Bu kelepçeler devletimin bana verdiği şeref madalyasıdır" şeklinde cevap verdi. 

Sargın’ın yaralama suçundan sabıkası olduğu belirlendi.

İlgili Haberler