Tek hedefi meğer buymuş: Burak Elmas'ın planı belli oldu

Tek hedefi meğer buymuş: Burak Elmas'ın planı belli oldu
Galatasaray'da kongre kararının mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından başkan Burak Elmas çıktı. Elmas'ın yapılacak seçimde tekrar aday olmayı planladığı ileri sürüldü

Galatasaray''da mahkemenin 30 Nisan''da yapılması beklenen kongre kararını iptal etmesinin ardından ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.

Sarı kırmızılı camiada Burak Elmas yönetiminin olağanüstü seçim kararını tüzüğün 28. maddesine göre ilan ettiği sanılıyordu. Oysa yönetimin bunu söylemesine rağmen, son anda seçim kararını ibrasızlık nedeniyle aldığı, mahkeme yoluyla da seçimin iptal edilmesi yolunu açık bıraktığı ileri sürüldü.

Burak Elmas''ın "Kimse merak etmesin. Biz mahkeme iptal etse de seçim kararı alacağız" diyerek mayıs ayı sonunu veya haziran ayını gösterdiği, hatta transfer döneminin geçmesini de bekleyebileceği, ibrasızlık seçimi olmadığı için de tekrar aday olmayı düşündüğü iddia edildi.

Elmas''ın tekrar adaylığı konusunda çeşitli görüşmeler yaptığı ve yeşil ışık aldığı da belirtildi.

Eğer Burak Elmas''ın planı tutarsa seçim, 3 adaylı olacak. Yarış eğer çekilmezlerse Adnan Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu ve Burak Elmas arasında geçecek.