Burak Yılmaz Beşiktaş'a mı dönüyor? 'Gerçekleşmesi için dua ediyorum!'

Burak Yılmaz Beşiktaş'a mı dönüyor? 'Gerçekleşmesi için dua ediyorum!'
Fransa'nın Lille takımında oynayan Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a döneceği iddialarıyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi

Fransa''nın Lille takımında forma giyen Burak Yılmaz Beşiktaş''a mı dönüyor? Son günlerde bu iddia sıklıkla gündeme getiriliyor.

Konuyla ilgili açıklama Burak Yılmaz''ın babası Fikret Yılmaz''dan geldi. Radyospor''da Özgür Sancar''ın sorularını cevaplayan Fikret Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

- Burak bence bu sezon da iyi oynuyor. Ama takım olarak iyi gitmiyorlar. Teknik direktör değişikliği, kulübün iyi oyuncuları satıp, yatırıma gitmesin gibi nedenlerden dolayı işler istedikleri gibi gitmiyor. 

- Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile eşleştiler. Chelsea mutlak favori değil. Lille sıradan bir takım değil ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi oynuyorlar.

- Burak Beşiktaş''a dönecek mi? Olabilir, her şey olabilir. Sezon sonunu görmek gerek.

- Milli takımla hedefleri var. Ben geleceğiyle ilgili çok konuşmuyorum. Ama biz Beşiktaşlıyız. Bunu herkes bilir. Yazılanları okuyorum. Gerçekleşmesi için dua ediyorum. İnşallah olur. Bizi aşan bir mesele. 

- Türk liginde 200 golü geçmesini, sonra futbol kariyerini noktalamasını isterim. 

- Burak futbolculuğu bıraktıktan sonra teknik adam olarak kalacaktır. Kesinlikle planımız bu. Yapacağı iş futbol adamlığıdır. Bunu yapabilecek becerisi vardır. Avrupa’da geçen sezon yaptığını tüm zamanlarda yapan yok.