Burak Yılmaz: Ne hainliğim olmuş benim?

Burak Yılmaz: Ne hainliğim olmuş benim?
Trabzonspor’un tecrübeli golcüsü Burak Yılmaz, Antalyaspor taraftarının yaptığı ‘Hain Burak’ tezahüratları ile ilgili “Ne hainliğim olmuş benim? Ben burada doğup büyümüşüm. Bu kulübe para kazandırmışım, hatta Çin'e gitmişim gene kazandırmışım" dedi.

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, 1-1 biten Antalyaspor maçı sonrası açıklamalar yaptı. Ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonun penaltı olduğunu belirten yıldız oyuncu, Antalyaspor taraftarının kendisine yönelik tezahüratlarına da tepki gösterdi.

Yıldız futbolcu, Antalyaspor taraftarının kendilerine yönelik tepkilerine değinirken, "Antalyaspor taraftarı 'Hain Burak diye bağırıyor. Ne hainliğim olmuş benim? Ben burada doğup büyümüşüm. Bu kulübe para kazandırmışım, hatta Çin'e gitmişim gene kazandırmışım. Ben ne yapacağım maçı mı bırakayım? Hain istiyorlarsa Trabzon'a kadar bakmalarına gerek yok. Kafalarını kaldırsınlar yeter." diye konuştu.

Futboluyla ilgili eleştirilere her zaman açık olduğunu belirten Burak, şöyle devam etti: "İster oynatsınlar, ister oynatmasınlar... Bıktım ya! Ben çıkıp önce Trabzonspor sonra da kendim için her şeyi yaparım. 2-3 tane adamın konuştuğu başka şeyler de benim umrumda bile değil."

Yakın arkadaşı Arda Turan'ı ziyarete gideceğini de söyleyen Burak, "Arda çok mutlu. Eşi de sağlıklı, ziyarete gideceğim. Hocadan da izin aldım. Arda'yı inşallah güzel günler bekliyor. Bunu da yazarlar diye söylüyorum. Ben Arda'nın hep yanında olacağım. İyisiyle, kötüsüyle, hatasıyla beraberiz." dedi.

"HERKES POZİSYONUN PENALTI OLDUĞUNU BİLİYOR"

Burak, penaltı pozisyonuyla ilgili de şöyle konuştu: "Türk futbolunda bazı kişiler mimlenmiş. Ancak bizi eleştirip yerin dibine sokmaya çalışırlar. Boşversinler bunları çıkıp bu pozisyonları konuşsunlar. Üzülüyoruz ama fazla diyecek bir şey de yok. Çünkü hiçbir şey değişmeyecek. Pozisyon penaltı. Herkes pozisyonun penaltı olduğunu biliyor. Niye penaltıyı vermiyor? VAR'a bile bakmıyorlar. Böyle bir pozisyonda VAR'a bakmayacaksan hangi pozisyonda bakacaksın? Bir kişi de çıkıp bunu konuşsun. Boşversinler Burak şunu yapmış Burak bunu yapmış... Bugün bizim 2 puanımız gitti. Kim verecek bizim 2 puanımızı? Birisi çıkıp televizyona konuşuyor Abdülkadir'e şunu yapmışım bunu yapmışım... Sağ olsun yerel medyamız da buna inanıyor. Hangisiyle uğraşacağız biz? Ben Abdülkadir'e canım gibi bakıyorum böyle bir şey olur mu? Burak ağzıyla kuş tutsa yaranamaz zaten. Ayıp ya! Bugün bizim giden 2 puanımızı konuşun."