Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş, Adana Demirspor derken herkes ters köşe olacak

Burak Yılmaz Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş, Adana Demirspor derken herkes ters köşe olacak
Fransa'nın Lille takımında forma giyen ve sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Burak Yılmaz'ın Galatasaray ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü.

Adı transferde Beşiktaş ve Adana Demirspor ile anılan milli oyuncu Burak Yılmaz Süper Lig''e döneceği ve Galatasaray forması giyeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Mynet''in haberine göre; Fransa''da Lille''in yaşadığı şampiyonlukta büyük pay oynayan Burak Yılmaz''ın takımdan ayrılacağı ve Galatasaray''ın yolunu tutacağı öne sürüldü.

Beşiktaş''ın da yakından ilgilendiği yıldız oyuncunun maaşındaki yükseklik nedeniyle sorun çıktığı ve bu yüzden transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

Burak Yılmaz''ın İtalya Serie A''dan teklifler aldığı fakat son kararını Türkiye''ye dönmekten yana kullanacağı öğrenildi. Türkiye''ye dönerek futbolu burada bırakmak istediği ifade edilen golcü oyuncu sezon sonunda Galatasaray forması giyecek.

BURAK YILMAZ''IN GALATASARAY KARİYERİ

Golcü futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Burak Yılmaz, Galatasaray''da ikişer lig ve Türkiye Kupası, üç de TFF Süper Kupası kaldırdı. Golcü oyuncu, sarı-kırmızılı takımdaki en parlak dönemini gol kralı olduğu ve UEFA Şampiyonlar Ligi''nde 8 gol attığı 2012-2013 sezonunda geçirdi.

İlgili Haberler