Burhan Kuzu: “Devlet Bey, oyun içinde oyun yapmaz"

Burhan Kuzu: “Devlet Bey, oyun içinde oyun yapmaz"
Başkanlık sisteminin en ateşli savunucularından olan AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Bahçeli’ye teşekkür ederek “Devlet Bey oyun içinde oyun yapmaz” dedi.

Devlet Bahçeli’nin Başkanlık çalışmalarına AKP’nin önemli isimlerinden övgüler gelmeye devam ediyor. Uzun yıllardır katıldığı tartışma programlarında ve köşe yazılarında Recep Tayyip Erdoğan’ın “Başkan” olması gerektiğini isteyen AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Bahçeli’ye övgüler düzdü.

BAHÇELİ’NİN YAPTIKLARI MHP’YE ARTI OLARAK DÖNER

CNN Türk’ün canlı yayın konuğu olan Kuzu, “Devlet Bey oyun içinde oyun yapmaz. MHP tarihi bir görev yapıyor. Bu yaptıkları MHP’ye artı olarak döner. Referanduma gidildiği zaman millet ne derse o olur. Bu tartışmalar ancak bu şekilde son bulabilir. Sayın Bahçeli de bunları bildiği için referanduma gidelim diyor.”

BAŞKANLIĞA GEÇİLMEDİKÇE DÜŞMANLIK BİTMEZ

Geçmişte yapılan referandumlardaki AKP’nin başarısına dikkat çeken Kuzu, Başkanlık referandumundan yüzde 50’nin üzerinde oyla çıkacaklarını iddia etti. Kuzu, “Vatandaş Başkanlık istiyor. Dağınık bir hükümet istemiyor artık millet. O yüzden ya başkan ya pişmanlık diyoruz. Başkanlığa geçilmedikçe düşmanlık bitmez” dedi. 

İlgili Haberler