Bursa Büyükşehir Belediyesi personel alacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi personel alacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi 4 personel alacağını duyurdu.

İŞKUR resmi web sitesinde yayınlanan ilana göre, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 personel alınacak.

Adaylar başvurularını 7 Nisan 2022 tarihine kadar kurum e-posta adresi üzerinden Online olarak yapacaklar.

1 fuar organizasyon sorumlusu, 1 sosyal medya destek uzmanı, 1 uluslararası ilişkiler uzmanı ve 1 seyahat acentesi satış görevlisi alınacaktır.

ORTAK ŞARTLAR

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

Bursa ilinde ikamet ediyor olmak.

Fuar Organizasyon Sorumlusu alımı için Lisans mezunu olmak, Tercihen İngilizce biliyor olmak, Alanında en az 5 yıl deneyimli olmak, 30 yaşını aşmamış olmak.

Sosyal Medya Destek Uzmanı alımı için Lisans mezunu olmak, 30 yaşını aşmamış olmak, Video edit programlarına hakim olmak, Daha önce sosyal medya hesabı yönetmiş Türkçe dil bilgisi ve yazım kurallarına hakim olmak.

Uluslararası İlişkiler Uzmanı alımı için Yüksek Lisans mezunu olmak, Çok iyi derecede İngilizce biliyor olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, YDS, Yök Dil en az 80 puan almış olmak, Alanında en az 7 yıl deneyimli olmak.

Seyahat Acentesi Satış Görevlisi alımı için Lisans mezunu olmak, İyi derecede (okuma, yazma, konuşma) Macarca biliyor olmak, Alanında en az 7 yıl deneyimli olmak, 40 yaşını aşmamış olmak.