Bursa ve Akhisar'da korona virüs karantinası

Bursa ve Akhisar'da korona virüs karantinası
Bursa'nın Nilüfer ilçesi Maksempınar Mahallesi ve Manisa'nın Akhisar ilçesi Seyitahmet Mahallesi 641 Sokak No:12'de bulunan apartman korona virüs tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.

Bursa'da bir mahalle ve Akhisar'da bir apartman korona virüs nedeniyle karantinaya alındı.

Maksempınar Mahallesi karantinada

Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Nilüfer ilçesi Maksempınar Mahallesi'nde korona virüs vakalarının artması sebebiyle, İlçe Hıfzıssıha Kurulunun kararı ile bugünden itibaren Maksempınar Mahallesinin 14 günlük karantina altına alındığı ve gerekli tedbirlerin uygulandığı belirtildi.

Akhisar'da bir apartman karantinaya alındı

Manisa Valiliği yazılı bir açıklama yaparak Akhisar ilçesinin Seyitahmet Mahallesindeki bir apartmanın geçici süreyle karantinaya alındığını açıkladı. Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Akhisar ilçesine bağlı Seyitahmet Mahallesi 641 Sokak No:12'de bulunan apartman 26.04.2020 tarihi itibariyle; korona virüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 26.04.2020 tarihli ve 2020/53 sayılı kararı ile geçici süreyle karantina altına alınmıştır."