Bursa’da narkotik köpeği ’Fırtına’ otomobilde gizlenen uyuşturucuyu buldu

Bursa’da narkotik köpeği ’Fırtına’ otomobilde gizlenen uyuşturucuyu buldu
Bursa'da narkotik polisi yaptığı uyuşturucu operasyonunda 8 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda narkotik köpeği 'Fırtına'nın yardımıyla yapılan aramalarda, otomobilin tamponuna gizlenmiş 260 gram metamfetamin ve 100 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen R.Ö., H.İ.A., B.G., M.Ö., T.O., Y.G., Y.K. ve B.Ç.'yi takibe aldı.

yenicag-narkotik-firtina-5.jpg

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler önceki gün şüphelileri, eş zamanlı yaptıkları operasyonla gözaltına aldı.

yenicag-narkotik-firtina-4.jpg

OTOMOBİL TAMPONUNDAKİ UYUŞTURUCUYU BULDU

Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramalara narkotik köpeği 'Fırtına' da katıldı. Yapılan aramalarda 260 gram metamfetamin, 100 adet ecstasy hap, bir miktar bonzai ve bir miktar esrar ele geçirildi.

yenicag-narkotik-firtina-1.jpg

‘FIRTINA’ SAYESİNDE TESPİT EDİLDİ

Ele geçirilen uyuşturucunun bir kısmı şüphelilere ait bir otomobilin tamponuna gizlendiği ancak narkotik köpeği 'Fırtına' sayesinde tespit edildiği görüldü.

yenicag-narkotik-firtina-7.jpg

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden R.Ö., H.İ.A., B.G. ve M.Ö., buradaki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi.

yenicag-narkotik-firtina-2.jpg

Hakim karşısına çıkan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi. L.T.O., Y.G., Y.K. ve B.Ç.'nin de emniyetteki işlemleri devam ediyor.

(Kaynak: DHA)