Bursa'da şok hırsızlık. Brandaları yırtarak içeri girdiler

Bursa'da şok hırsızlık. Brandaları yırtarak içeri girdiler
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir mobilya fabrikasından tam 20 bin lira değerinde koltuk takımı çalındı. Hırsızlık yapan ve yüzleri maskeli 2 şüpheli, güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızlık şüphelilerinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

DHA'da yer alan habere göre, Bursa'da bir mobilya fabrikasına giren yüzleri maskeli 2 şüpheli, 20 bin liralık koltuk takımını çaldı.

20 BİN LİRALIK KOLTUK TAKIMI ÇALINDI

Olay, saat 01.00 sıralarında, İnegöl'e bağlı Sinanbey Mahallesi 25. Metal Sokak'ta meydana geldi. Sokak kısıtlamasını ihlal edip, mobilya fabrikasına gelen, yüzleri maskeli 2 şüpheli, brandaları yırtarak, içeri girdi. İş yerinde paketlenmiş olarak bulunan, 20 bin lira değerindeki koltuk takımını çalan hırsızlık şüphelileri, kaçtı.

ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Bu anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, hırsızlık şüphelilerinin fabrikaya girdiği ve koltuk takımını taşıdıkları anlar yer aldı. Hırsızlık şüphelilerinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı.