Bursaspor teknik direkörü Mustafa Er, takımın en büyük eksiğini açıkladı

Bursaspor teknik direkörü Mustafa Er, takımın en büyük eksiğini açıkladı
Bursaspor'un genç teknik adamı Mustafa Er, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Er, takımda özgüven eksikliği bulunduğunu duyurdu.

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, TFF 1'inci Lig'de karşılaşacakları Tuzlaspor maçı öncesinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu. 

Serdar Özkan konusuna dair konuşan Er, "Biz tamamen Tuzlaspor maçına konsantreyiz. Biz bu kaos ortamına girmek istemiyoruz. Biz bu kulübün menfaati için gereken her türlü kararı alabiliriz. Her oyuncu için bu geçerli, biz şu an sadece maça odaklandık. Bu konuyla alakalı önümüzdeki günlerde açıklama yapılacaktır. İsim üzerinden değil, buranın huzuru için ne gerekiyorsa biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.

Tuzlaspor'un pek çok transfer yaptığına işaret eden Er, "Yepyeni bir takım kurdular, iyi ve deneyimli oyuncuları kadrolarına kattılar. 3 maçta 7 puan topladılar, zor bir maç olacağını biliyoruz. Biz kazanmaya gideceğiz. Analizlerimizi yaptık ona göre plan yapacağız. Oyuncularımız da buna sadık kalırsa, disiplinli olursa kazanmak için gidiyoruz.

Milli arada kampa gideceğiz, Bolu’da kamp yapacağız. Önümüzdeki salı günü gideceğiz, sonraki hafta pazartesi döneceğiz. Bir hazırlık maçı düşünüyoruz, rakip bulabilirsek iki hazırlık maçı yapmayı istiyoruz. Geçtiğimiz sezondan bu yana 9 aylık süreçte Özer Hurmacı, Burak Kapacak, Burak Altıparmak haricinde sürekli ilk 11’de başlayan oyuncumuz yok. Çok ciddi anlamda gerideyiz, oyuncularımızda özgüven yok. Bizim arzuladığımız şeyler, maçlarda eksik kalıyor çünkü özgüven sorunu yaşıyoruz. Her maç, her antrenman çok önemli. Her geçen gün daha iyiye gideceğiz çünkü oyuncularımız özverili" şeklinde konuştu.