Büyükçekmece'deki sahte seçmen operasyonuna CHP'den tepki!

Büyükçekmece'deki sahte seçmen operasyonuna CHP'den tepki!
AKP'nin Büyükçekmece'deki iddialarına sonrasında emniyet bugün sahte seçmen operasyonu başlattı. Başlatılan bu operasyona tepki gösteren CHP'li Barış Yarkadaş, "Türkiye'nin enerjisi emiliyor" ifadelerini kullandı.

AKP'nin günlerdir dile getirdiği Büyükçekmece iddiaları sonrasında polis bugün operasyon başlattı. Operasyona CHP'den ilk tepki geldi.

Büyükçekmece'de polisler, seçim öncesi ilçeye adres kaydı yaptırdığı iddia edilen kişilerin belirtilen adreslerde oturup oturmadığı kontrol ediyor. Bu operasyona CHP'den ilk tepki geldi.

TÜRKİYE'NİN ENERJİSİ EMİLİYOR

CHP İstanbul eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş twitter hesabından, "YSK, oyları yeniden saydırtmadı ve iktidarın 8 gündür ısrarla sürdürdüğü "İstanbul komedisi"ne son verdi. AKP, tamamen haksız ve hukuksuz bir taleple Türkiye'yi adeta kilitlemişti. İstanbul'un yeni Belediye Başkanı İmamoğlu, 'manşetlerle çarpışarak' koltuğa oturuyor. Tebrikler... AKP'nin inadı Büyükçekmece'yi adeta büyük bir karakola çevirdi. Her yer polis kaynıyor ve tüm seçmenler 'şüpheli' muamelesi görüyor. Bu arada yeniden açılan 51 sandığın ilkinde yapılan sayım sonrası AKP'nin oyu 1 adet düştü. 'Sondaj' adı altında Türkiye'nin enerjisi emiliyor... " açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler