Çağlar Ökten aşkını haykırdı! Seda Sayan mest oldu

Çağlar Ökten aşkını haykırdı! Seda Sayan mest oldu
Seda Sayan, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Çağlar Ökten'i dinlemeye gitti. Sayan, 20 Mayıs’ta Prag’da evleneceklerini açıklarken sahnede sevgilisine şarkılar söyleyen Ökten, ünlü isme aşkını haykırdı.

14 Şubat Sevgililer Günü''nde evlenme teklifi aldığı Çağlar Ökten ile dünyaevine girmeye hazırlanan Seda Sayan, geçtiğimiz akşam Beyoğlu''nda bir mekanda sahne alan Çağlar Ökten’i dinlemeye gitti. Evlilik hazırlığında olan çiftten Sayan mekana girerken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HEP MUTLU OLALIM

Sayan, basın mensuplarının; “Efendim hayırlı olsun, evlilik teklifi de aldınız neler söylemek istersiniz?” sorusuna; “Çok teşekkür ederim, hep mutlu olalım. Siz de mutlu olun” şeklinde yanıt verdi.

20 MAYIS''TA PRAG''DA EVLENECEĞİZ

Evlilik tarihi ve yeri hakkında da konuşan Sayan “ 20 Mayıs’Ta Prag’da evleneceğiz” dedi. Basın mensuplarının son dönemde Çağlar Ökten ve eski sevgilisi hakkında çıkan haberleri ve eski sevgilisi ile ayrılığının nedeninin Ökten’e albüm yapmak olduğu söylentilerini hatırlatması üzerine Sayan, “Teşekkür ederim” diyerek sorulara cevap vermedi. 59 yaşındaki Seda Sayan, mekana girene kadar bağırarak şarkılar söyledi.

AŞKIM, HAYKIRMAK İSTİYORUM

Kendisinden 25 yaş büyük Seda Sayan ile mutlu bir birlikteliği olan Çağlar Ökten ise sahnede aşka geldi. Kendisini en önde dinlemeye gelen Sayan’a şarkılar söyleyerek “Aşkım, haykırmak istiyorum resmen herkese, aşkımsın sen” diyerek Sayan’a sevgisini dile getirdi.

Çift bir ara aşka gelerek birlikte dans etti. O anları Sayan''ın yakın dostu Safiye Soyman, Instagram''dan "Aşk bu, Allah mesut etsin. Sahneden indi, dans ettiler" notuyla paylaştı.


 

İlgili Haberler