Çakarlı aracıyla yol kesti, 5 yerinden bıçakladı, bir de meydan okudu: 'Polise versen ne olacak'

Çakarlı aracıyla yol kesti, 5 yerinden bıçakladı, bir de meydan okudu: 'Polise versen ne olacak'
İstanbul Hadımköy'de çakarlı minibüs sürücüsü, trafikte tartıştığı aracın önünü kesti. Çakarlı araç sahibi önünü kestiği kişiye tehditler savurarak bıçakladı. Savcılık, trafikte dehşet yaşatan ve hakkında 6 farklı suç kaydı bulunan Uysal hakkında yakalama ve yurt dışına çıkış yasağı getirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy'de meydana geldi. İddiaya göre 34 PML 55 plakalı çakarlı minibüsün sürücüsü M.E.U, seyir halindeyken yol verme tartışması yaşadığı Dadaş Aras'ın önünü kesti. Minibüsünde çakar bulunan M.E.U. ile Aras arasında tartışma çıktı.

cakarli-aracla-yol-kesip-dehseti-yasatti-1-4549-dhaphoto2.jpg

Tartışma sırasında önü kesilen Dadaş Aras, cep telefonu ile yaşananları ve araçta bulunan çakarı kaydetmeye başladı. Aras'ın görüntüleri çektiği sırada M.E.U.'nun küfürler ettiği ve tehditler savurduğu duyuldu. Bir süre sonra telefon kaydı son bulurken saldırgan, Dadaş Aras'ı 5 yerinden bıçakladığı öğrenildi. Çevrede bulunan vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
cakarli-aracla-yol-kesip-dehseti-yasatti-1-4549-dhaphoto4.jpg
Daha sonra Aras, ambulans ile hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri de araç üzerinde parmak izi çalışması yaparak kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

cakarli-aracla-yol-kesip-dehseti-yasatti-1-4549-dhaphoto5.jpg

ÇAKAR İZNİ YOK

Dadaş Aras hastaneye kaldırılırken,  polis olayla ilgili çalışma başlattı. Çakarlı minibüsün sürücüsü Uysal’ın yaklanaması için çalışma başlattı. Şüphelinin polis olmadığı ve plakasından yapılan sorgulamada, aracındaki çakarın da yasa dışı olarak takıldığı belirtildi. Polis ekipleri şüphelinin babasına ait tekstil firması ve adreslerde arama yaptı ancak, bulumadı. Uysal’ın yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

30 BİN LİRA

Hastanede ifadesi alınan Dadaş Aras, seyir halindeyken çakar yakan sürücünün önce yolunu kestiğini, ardından kendini polis olarak tanıttığını dile getirdi. Aras, daha sonra da şüphelinin bıçaklı saldırısına uğradığını söyledi. Şüpheliden şikayetçi olan Aras'ın ayrıca şüphelinin, araçta bulunan 30 bin lira parasını, kontak anahtarını ve ruhsatını alarak kaçtığını söylediği öğrenildi.

6 FARKLI SUÇ KAYDI VAR

Öte yandan Muhammet Enes Uysal’ın, bir tekstil firmasının sahibinin oğlu olduğu öğrenildi. Savcılık, 6 farklı suç kaydı bulunan Uysal, hakkında yakalama kararı çıkartarak, yurt dışına çıkış yasağı getirdi. Polis, Uysal’ın ailesine ait tekstil firmasında ve evlerde arama yaptı. Ancak henüz bulamadı. Firari şüphelinin kullandığı çakarların da yasa dışı taktırıldığı ortaya çıktı. Hastanede ifadesi alının Aras, şüphelinin, aracındaki 30 bin lira, kontak anahtarı ve ruhsatını alarak kaçtığını söyledi.

İlgili Haberler